Свято Новового року

2014-12-26

/Files/photogallery/859/IMG_1726.JPG

Новий рік, мабуть, найулюбленіше наше свято!

В повітрі відчувається щось радісне і чарівне, усі, навіть дорослі, очікують на подарунки. Наші діти в святковому передчутті встигли написати останні контрольні, підтягнути всі свої "хвости" і тим часом підготувати святкові концерти. В нашій шкільній родині - передсвяткова круговерть!

Прийшла пора зимових свят -, День Святого Миколая, Новий рік!

Майже кожного дня в школі збираються гості - батьки, дідусі і бабусі, братики і сестрички приходять на святкові заходи подивитися на своїх дітей-артистів. Учні початкової школи в найгарніших маскарадних костюмах завітали на новорічне свято! Тут можна було побачити різних казкових героїв, маленьких чарівних гномиків, сніжиночок, мушкетерів, скомарох. Та яке ж свято без новорічних див?

Першокласники інсценізували казку колобок та заспівали пісню «Щедрівка».

Другокласники подарували гостям танцювальну композицію «Маленькі гномики», пісню Наталі Май «Сім гномиків малих», створивши казково- веселий настрій з новорічними побажаннями, а на самкінець виконали пісню «Ось який чудовий Новий рік».

Третьокласники показали казку «Ріпка» та виконали пісню «Новорічний день».

А ось четвертокласники декламували вірші та створили інсценівку «Новий рік».

Діти побували в казці, досхочу натанцювались, насміялись, заспівали новорічних пісень, відгадали загадки від Снігуроньки і Діда Мороза, водили хоровод, а на завершення традиційно отримали смачні солодкі подарунки!

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi