Малі шкільні Олімпійські ігри

2013-09-25

Олімпійські ігри Відкриття Малих шкільних Олімпійських ігор на майданчику від братів Кличків і "Кока-Кола"

У вересні у рамках проекту благодійного фонду братів Кличків у школі були проведені малі шкільні Олімпійські ігри. Відкриття ігор пройшло у традиціях стародавньої Греції, перед учнями з’явилися боги Олімпу, які закликали спортсменів та суддів до чесної боротьби.

Після відкриття ігор учні 5-11 класів змагалися у бігу на 30 та 1000 м, у підтягуванні на перекладині та комбінованій естафеті, настільному тенісі та стрітболі. Майже всі змагання проходили з використанням спортивного майданчика шкільного формату, встановленого благодійним фондом братів Кличків та фундацією «Кока-кола».

Переможці та призери змагань були нагороджені «лавровими» вінками та дипломами.

Під час проведення змагань велася фото- та відеозйомка. Матеріали були направлені до оргкомітету проекту «Кращі спортивні змагання». На сторінці фонду «Вконтакті» було організовано голосування на визначення кращого спортивного заходу з використанням майданчику. Олексіївська ЗОШ посіла почесне третє місце, набравши близько 500 голосів за кількості учнів у школі – 108. Всім учасникам проекту,зокрема і нашій школі, організатори подарували комплект футболок та 15 м’ячів (футбольні – 5, волейбольні – 5 та 5 баскетбольних).

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi