• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В Олексіївці відкрито спортивний майданчик від Фонду Братів Кличків і Фундації Кока-Кола

В Олексіївці відкрито спортивний майданчик від Фонду Братів Кличків і Фундації Кока-Кола

2013-06-06

відкриття Свято відкриття майданчика від Фонду Братів Кличків та Фундації Кока-Кола

В Олексіївці відкрито спортивний майданчик від Фонду Братів Кличків і Фундації Кока-Кола

6 червня на шкільному стадіоні Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів було відкрито спортивний майданчик у рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!». Цей загальноукраїнський благодійний проект уже восьмий рік поспіль проводить Фонд братів Кличків разом з Фундацією Кока-Кола.

Проект практично з часу свого започаткування проводиться на конкурсній основі і цього року зібрав надзвичайно велику кількість заявок – 603. Це майже у 5 разів більше, ніж минулого року. Таким чином, на один майданчик цього року припадало 40 заявок!

Конкурсний етап проекту тривав з 14 березня до 22 квітня 2013 року. Учні 11 класу надіслали на сайт Фонду листа про свої заняття фізичною культурою та спортом, про вчителя Ошурка Ю.М., копії грамот, фото та відеоматеріали зі змагань, спортивно-масових заходів, фестивалів агітбригад «За здоровий спосіб життя», туристичних походів, «Школи безпеки», план заходів на літо-осінь 2013 року та 5 фото місця можливого встановлення майданчика. Серед 15 переможців конкурсу й Олексіївська школа, єдиний навчальний заклад у Херсонській області, який у 2013 році отримав у подарунок сучасний, обладнаний необхідним інвентарем спортивний майданчик площею в 200 кв. м., який до того ж відповідає сучасним екологічним вимогам та вирізняється яскравим та стильним дизайном, а також алею каштанів.

На святі відкриття майданчика, що стало непересічною місцевою подією, були присутні почесні гості: Перший заступник голови районної державної адміністрації С.В.Коротких, заступник голови райдержадміністрації А.Л.Шибаєв, виконуючий обов’язки начальника відділу освіти, молоді та спорту А.М.Луків, сільський голова В.М.Степанова, які привітали школярів та колектив школи з перемогою та побажали здоров’я, відпочити та загартуватись на літніх канікулах. Представники Фонду братів Кличків та Фундації Кока-Кола разом з керівництвом освітнього закладу відкриття перетворили на справжнє спортивне свято для учнів школи і загалом усіх жителів села Олексіївка. Переможці та активні учасники естафет були нагороджені сувенірами від організаторів.

Завдяки участі у проекті ми даємо можливість дітям займатися спортом та розвиватися фізично на подвір‘ї своєї школи. Ми очікуємо, що це суттєво зміцнить їх здоров‘я та підвищить рівень фізичної підготовки.

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi