• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний етап Всеукраїнських дитячих спортивних ігор "Старти надій"

Районний етап Всеукраїнських дитячих спортивних ігор "Старти надій"

2015-03-27

/Files/images/SAM_9737.JPG Нагородження переможців

Сонячне проміння засліплює очі, лагідний вітерець розвіває волосся усміхнених учнів, а легені наповнює ніжний солодкий аромат весняних первоцвітів місцевого парку та пахощі нещодавнього дощу.

Саме такі емоції відчували учасники та вболівальники Всеукраїнських дитячих спортивних ігор серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Голопристанського району “Старти надій ”, які відбулися на базі Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 27 березня 2015 року. На районний етап цих змагань прибули учні чотирьох навчальних закладів: Чулаківської, Чорноморської, Нововолодимирівської та Олексіївської загальноосвітніх шкіл, хоча організатори змагань очікували значно більшу кількість учасників. Згідно положення змагань «Старти надій» учасниками ігор були учні сьомих класів: п’ять хлопчиків та п’ять дівчаток від кожної команди. Юні спортсмени змагалися у таких видах: біг 60 м, стрибки у довжину з розбігу, метання малого м’яча на дальність, піднімання тулуба в сід за 1 хвилину та комбінованій естафеті. У напруженій боротьбі чемпіонами змагань стали учні: Алексюк Євгеній (Чулаківська ЗОШ) та Бутенко Юлія (Олексіївська ЗОШ) – стрибки у довжину з розбігу, Волошин Леонід (Чулаківська ЗОШ) та Бутенко Юлія (Олексіївська ЗОШ) – піднімання тулуба в сід за 1 хвилину, Алексюк Євгеній (Чулаківська ЗОШ) та Гаєва Вікторія (Олексіївська ЗОШ) – біг 60 метрів, Михайленко Максим (Чулаківська ЗОШ) та Заєць Яна (Олексіївська ЗОШ) – метання малого м’яча на дальність, учні (5 хлопчиків та п’ять дівчаток) Чулаківської ЗОШ – комбінована естафета.

За підсумками змагань переможницею у загальнокомандному заліку стала команда Чулаківської ЗОШ (6 очок), срібними призерами стали господарі змагань учні Олексіївської ЗОШ (11 очок), на третьому місці учні Чорноморської ЗОШ (16 очок), які на один бал випередили учнів Нововолодимирівської загальноосвітньої школи (17 очок).

Переможці змагань в особистому та загальнокомандному заліку були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Голопристанської районної державної адміністрації відповідного гатунку.

Користуючись нагодою, вчительський та учнівський колективи Олексіївської ЗОШ висловлюють щиру подяку спонсору проведення районних змагань «Старти надій», голові фермерського господарства «Тюльпан», депутату районної ради Олександру Івановичу Єременко за регулярну допомогу у підготовці та проведенні змагань, покращення матеріальної бази школи та небайдуже ставлення до шкільного спорту.

Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi